SALG TIL PRIVATE & ERHVERV ✔     FRAGT KUN 29,- ✔     100 DAGES RETURRET ✔

DREAM-TRUCKS JØRGEN LIST A/S

20,00 kr.
Ikoniske røde lastbiler med stjerner på brystet. En familie-virksomhed, drevet af lidenskab og dedikation til transportbranchen. Anerkendt indenfor branchen, der i generationer har leveret styrke samt passion, og er med til at forme det positive aftryk på branchen. Der er selvfølgelig tale om stjernen ude fra Juelsminde Jørgen List A/S
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Træd ind i et episk kapitel af transportverdenen med Vognmand Jørgen List - hvor dag og nat fusionerer i legendariske røde lastbiler, der dominerer de danske veje som ingen andre!

Deres vognpark er ikke bare en samling af køretøjer; de er levende legender, der hamrer gennem natten og dagen med uovertruffen kraft og styrke. Deres ikoniske røde biler er ikke bare transportmidler; de er symbolet på familiens stolte arv og uovertrufne engagement i at levere pålidelige transportløsninger til deres kunder.

Når deres lastbiler rammer vejen, er det mere end bare en tur - det er en legendarisk rejse gennem landskabet, hvor hver kurve og hvert sving er en del af deres historie. Deres dygtige chauffører er ikke bare besætninger; de er helte på vejen, der styrer deres buldrende diesel lastbiler med ekspertise og lidenskab.

Velkommen til en verden af ​​transport hvor vi møder virkelighed og Juelsmindes røde ikoniske lastbiler. Er der asfalt på vejen - så er Vognmand list på motorvejen!

Link til Jørgen List A/S

Ofte købt sammen med