Vi er igang med at flytte til nyt varehus. Derfor kan der opstå forsinkelser på online bestillinger. 

SALG TIL PRIVATE & ERHVERV ✔     FRAGT KUN 39,- ✔     100 DAGES RETURRET ✔

DREAM-TRUCKS J. JENSEN TRANSPORT

20,00 kr.

Oplev en duftfrisker fuld af kærlighed, respekt og stærke minder fra vognmanden Christian Rasmussen. Hver detalje er nøje udvalgt med dyb respekt for hans far, Jan Jensen. Vores gennemblødte duftfriskere sikrer langvarig friskhed, der vil berige din rejse. 


OBS: VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT VORES DUFTFRISKERE ER GENNEMBLØDTE OG MEGET KRAFTIGE. 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Træd ind i en bevægende verden af styrke og hengivenhed med den imponerende hjertegribende lastbil skabt af den 28-årige vognmand, Christian Rasmussen fra J. Jensen Transport i Herfølge.

Denne ærefulde lastbil er ikke blot et teknologisk vidunder, men også et hjertevarmt monument for kærlighed og minder. Vognmand Christian Rasmussen har med sin beslutsomhed og respekt for sin afdøde far, vognmand Jan Jensen, skabt en lastbil som intet andet. I denne vidunderlige Scania lastbil forenes styrken af kærlighed med dyb følelse og hengivenhed.

Scania Mindelastbilen er prydet med betagende detaljer, der fortæller en dybfølt historie. Den subtile udsmykning, symboliserer sorg og respekt, og minder os om den kærlighed, der blev delt og stadig lever i hjertet på vognmand Christian Rasmussen.

Med mindelastbilen er du ikke blot en del af vejen; du er en del af en følelsesmæssig rejse gennem minder og hengivenhed. Uanset om du er vognmand selv eller en entusiastisk lastbilselsker, vil denne minde lastbil røre dit hjerte og efterlade en uforglemmelig oplevelse.

Ofte købt sammen med