SALG TIL PRIVATE & ERHVERV ✔     FRAGT KUN 29,- ✔     100 DAGES RETURRET ✔

TURTLE WAX CERAMIC BLACK POLISH & WAX 500 ML

249,00 kr.

Turtle Wax Hybrid Solutions Black Ceramic Polish & Wax er en ALT-I-ÉN-FORMEL, DER LEVERER ENESTÅENDE RENGØRING, INTENS GLANS OG BESKYTTELSE til sorte lakker. Den indeholder et polermiddel, der effektivt fjerner ridser og andre lakurenheder, samt syntetiske vokspolymerer, der forbedrer lakens dybde, klarhed og høje glans. De superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding skaber en ekstraordinær perleeffekt og langvarig overfladebeskyttelse, der holder i flere måneder.

FANTASTISK lakkorrektion og lang holdbarhed i ét trin!

Brugsanvisning:

1. Vask og tør af bilen. Ryst flasken grundigt. Undgå påføring på varme overflader. For de bedste resultater skal du ikke bruge for meget produkt.- 60 ml pr. Køretøj anbefales.

2. MANUEL ANVENDELSE: Påfør 3 dråber på en voksapplikator og spredes jævnt over et område ad gangen (60 cm x 60 cm) med overlappende cirkulære bevægelser. Tør alt overskydende af med en mikrofiberklud, og fold kluden til en ren side for at poler op. Brug en fugtig mikrofiberklud til at fjerne rester og pletter. Polér om nødvendigt med en tør mikrofiberklud.

3. ANVENDELSE AF MASKINE: Hæld 4 mindre dråber jævnt over en medium hård poler rondel. Polering af et afsnit ad gangen (60 cm x 60 cm) Start med lav hastighed og øg derefter hastigheden og polér overfladen med et lavt tryk på maskinen . Tør af med en ren mikrofiberklud. Brug en fugtig mikrofiberklud til at fjerne eventuelle rester og pletter. Polér om nødvendigt med en ren, tør mikrofiberklud.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms