SALG TIL PRIVATE & ERHVERV ✔     FRAGT KUN 29,- ✔     100 DAGES RETURRET ✔

WUNDER-BAUM® LÆDER

20,00 kr.
10,00 kr.
Varenummer: 100070367

Wunderbaum Classic Tree er den velkendte og effektive duftfrisker i form af det lille grantræ.
Er din bil, båd, campingvogn eller noget helt tredje præget af dårlig lugt fra eks. hund, røg eller andet, så hjælper denne lille sag hurtigt.
Classic luftfriskeren kan fåes i mange velduftende varianter, som straks efter åbning vil sørge for frisk duft. Vi er lagerførende i hele Wunderbaums sortiment. 

Duft: En frisk duft af velplejet læder!
Antal: 1 stk.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Den ikoniske træformede luftfriskere kaldes Wunder-Baum i Europa, men historien starter i USA, og det er derfra, at luftfriskeren overtog verden.

Vores historie

For over 60 år siden klagede en chauffør af en mælkebil i det nordlige New York til Julius Sämann over lugten af ​​spildt mælk. Sämann havde boet og arbejdet i de canadiske fyrreskove og undersøgt ekstraktionen af ​​aromatiske olier fra fyrrenåler. Han gik på arbejde og ved hjælp af usædvanlige duftstoffer på specialmateriale opfandt han snart den første bilfriskere. Julius Sämann gav sit produkt formen af ​​et fyrretræ, og den første Wunder-Baum luftfrisker blev født.

Den Wunder-Baum luftfrisker er nu kendt over hele verden, og har optrådt i utallige film og tv-shows - over 1.500 ved sidste optælling.
Julius Sämanns banebrydende produkt er blevet et virkelig globalt symbol på friskhed og overlegen kvalitet med det store udvalg af førsteklasses dufte og design på den unikke, øjeblikkeligt genkendelige træform.

I dag

Mens træet fortsat nydes i stadig stigende antal overalt i Europa, tilbyder Wunder-Baum- mærket nu også en række forskellige luftplejeprodukter til at imødekomme de forskellige krav fra den moderne forbruger til duft af premium kvalitet.

I 2013 blev Clip lanceret - en farverig, moderne og innovativ luftfrisker, der kan bruges næsten overalt. Flaskeudvalget af overlegne dufte blev introduceret i 2015. Derefter, i 2018, blev Fiber Can føjet til serien. Lavet af 50% genanvendt træfiber og hver dåse er designet til at levere en langvarig kraftig duft.

Engagement til ekspertise

Julius Sämann brænder for at opretholde den fremragende kvalitet af sine produkter. Han insisterede på strenge test- og kvalitetskontrolprocedurer for at sikre, at de konsekvent opfyldte eller overskredet hans høje standarder for duft, styrke og levetid. Denne forpligtelse til at være fremragende er stadig kernen i mærket i dag og sikrer produktion af produkter af høj kvalitet, holdbare og overkommelige, der giver den bedst mulige duftoplevelse.


Ofte købt sammen med